goedekennis.nl >> Schoolboeken >> Gesproken boeken (DAISY) >> Gesproken schoolboeken bestellen

Gesproken schoolboeken bestellen

In de collectie van Dedicon Educatief zijn zo’n 15.000 gesproken boeken opgenomen. Het gaat om 3.000 boeken voor het basisonderwijs, 8.500 voor het voorgezet onderwijs en de overige 3.500 boeken zijn verdeeld over het middelbaar en hoger onderwijs.

Bestellen

Zijn jouw school- en studieboeken ook in gesproken vorm beschikbaar? Check het via de webwinkel van Dedicon Educatief: vul in het zoekveld het ISBN-nummer in en je ziet het direct. Bij het plaatsen van een bestelling kun je kiezen voor levering van het boek op cd, als download of als stream voor de app LEX. Wat kost het bestellen van passende schoolboeken bij Dedicon en voor wie zijn die kosten? Daarover lees je meer in dit artikel.

Productieverzoek

Zit een gewenst boek niet in gesproken vorm in de collectie? Alleen voor leerlingen met een aantoonbare visuele beperking kan een productieverzoek worden ingediend. Dit geldt ook voor professionals met een visuele beperking die gesproken boeken nodig hebben voor hun beroep of bijscholingscursus. Houd voor de productie van gesproken boeken rekening met een levertijd van 8 tot 12 weken. Dit is onder meer afhankelijk van de moeilijkheidsgraad, het aantal pagina’s en de periode waarin besteld wordt. Bijvoorbeeld in de piekperiode van juli tot en met september, waarin we veel verzoeken ontvangen, kan het wat langer duren. Een productieverzoek indienen of hier meer over lezen kan via educatief.dedicon.nl/productieverzoeken.

23 juni 2016Tags: gesproken boeken, bestellen,