goedekennis.nl >> Schoolboeken >> Vergrotingen >> Vergrotingen bestellen

Vergrotingen bestellen

In de collectie van Dedicon Educatief zitten ruim 7.000 A3-vergrotingen in kleur en 6.000 in zwart-wit. Vooral voor basis-, voorgezet en hoger onderwijs hebben we veel boeken in de collectie.

Bestellen

Zijn jouw school- en studieboeken ook als vergroting beschikbaar? Check het via de webwinkel van Dedicon Educatief: vul in het zoekveld het ISBN-nummer in en je ziet het direct. Wat kost het bestellen van passende schoolboeken bij Dedicon en voor wie zijn die kosten? Daarover lees je meer in dit het artikel Financiering aangepaste schoolboeken

Productieverzoek

Zit een gewenst boek niet in de collectie? Alleen voor leerlingen met een aantoonbare visuele beperking kan een productieverzoek worden ingediend. Dit geldt ook voor professionals met een visuele beperking die vergrotingen nodig hebben voor hun beroep of bijscholingscursus. Houd voor de productie van vergrotingen rekening met een levertijd van 4 weken. Dit is onder meer afhankelijk van aantal pagina’s en de periode waarin besteld wordt. Een productieverzoek indienen of hier meer over lezen kan via educatief.dedicon.nl/productieverzoeken.

21 juni 2016Tags: vergrotingen, bestellen,