goedekennis.nl >> Tips >> Webinars >> Gemist? Kijk ons webinar over aangepaste schoolboeken terug

Gemist? Kijk ons webinar over aangepaste schoolboeken terug

Tekstalternatief video

Iris is in beeld als host en introduceert het webinar. Anneke presenteert de inhoudelijke delen, met naast haar ondersteunend PowerPoint slides met daarop korte steekwoorden. Wanneer er vragen worden gesteld in de live-uitzending zijn Iris en Anneke tegelijkertijd in beeld.
 

Ga je aangepaste schoolboeken bestellen voor in het nieuwe schooljaar voor jezelf of voor een leerling die blind, slechtziend of dyslectisch is? Dan zijn er verschillende leesvormen beschikbaar; dan kun je denken aan brailleboeken of gesproken boeken. Maar welke kun je nou het beste kiezen? Daar vertelt Anneke alles over tijdens dit webinar! De video hierboven is een opname van de live-uitzending waarin Anneke bespreekt welke verschillende producten Dedicon biedt, wat je met onze producten precies kunt en wat de verschillen zijn tussen producten. Zo kun jij het juiste aangepaste schoolboek kiezen! 

Naast de dyslexiebestanden die genoemd worden in het webinar, hebben we nu ook dyslexiebestanden voor Alinea en IntoWords. 

Heb je vragen naar aanleiding van deze webinar? Dan kun je ze altijd op de mail zetten: goedekennis@dedicon.nl

Downloads

23 mei 2017Tags: webinar, kiezen,