goedekennis.nl >> Tips >> Webinars >> Terugkijken: webinar bestellen aangepaste schoolboeken

Terugkijken: webinar bestellen aangepaste schoolboeken

Tekstalternatief video

Iris (links in rode blouse) is in beeld als host en introduceert het webinar. Anneke (rechts in gebloemde blouse) presenteert de inhoudelijke delen, terwijl ze door de webwinkel (groen) navigeert.  Iris vat de delen samen met naast haar ter ondersteuning de PowerPoint waarover  Wanneer er vragen worden gesteld in de live-uitzending zijn Iris en Anneke tegelijkertijd in beeld.

Heb jij een blinde, slechtziende of dyslectische leerling in de klas? Dan kun je voor hen aangepaste schoolboeken bestellen: de inhoud van het schoolboek wordt omgezet in een andere vorm. Die aangepaste schoolboeken kun je bestellen in de webwinkel van Dedicon: educatief.dedicon.nl

Hoe kun je daar het snelst het boek vinden dat je nodig hebt? Wat doe je als je het boek niet kunt vinden in onze catalogus? En hoe zit het met streams, cd's en downloads, welke aflevervorm heb je nodig? Daarover vertelt Anneke je van alles in dit webinar. Stap voor stap loopt ze de webwinkel door en vertelt ze wat ze precies doet. Zo kun jij snel je aangepaste schoolboeken bestellen. Dit webinar is opgenomen in 2017 - in de tussentijd zijn er wat kleine wijzigingen geweest op de webwinkel. Het kan dus zijn als jij dit webinar bekijkt het een en ander er anders uitziet. Hoe de webwinkel werkt is gewoon hetzelfde gebleven. 

Heb je vragen naar aanleiding van dit webinar? Dan kun je ze altijd op de mail zetten: goedekennis@dedicon.nl
 

Downloads

  • De PowerPoint-presentatie die we tijdens het webinar gebruiken hebben we aangevuld met handige screenshots. Zo kun je nog even op gemak alle belangrijkste stappen doornemen. 
  • Een documentje met handige links en antwoorden op de vragen die gesteld zijn tijdens het webinar. 
11 september 2017Tags: bestellen, webinar,